lördag 19 mars 2011

Mitt dockskåp 3

Ja tänk att vintern kom åter. Jag skulle vilja att det blev vår NU ! 

Jag ska fortsätta att berätta om renoveringen av pappas dockskåp.



På toaletten hade pappa gjort ett badkar med rör, kranar och allt. men jag tog bort allt och vi köppte nytt färdigt porslin. Tapeten var från början grön- och vit rutig. Jag valde en ganska modern tapet och golv till toaletten. Lamporna på väggen är knappar och lampan i taket är ett lock. 





Gardinstängerna är gjorda av en grillpinne med två träpärlor i änderna. Gardinen är en spets som jag hittade i mina gömmen. 



Så här blev resultatet!


Köket var från början också grön- och vitrutigt, men Magnus hade målat det brunt och orange vid sin renovering. Skåpen har pappa gjort och de går att öppna.





Tapeten är en miniaturkopia av tapeten som fanns i mitt barndomshem. Vägglamporna är lock som jag limmat på band och en smyckesdetalj, taklamporna är en pingisboll och en fiskekrok med tre krokar.




Spisen är ett av skåpen som jag limmat en vit plywoodskiva med magneter på. Kökshyllan är gjort av tungspatlar som jag tiggt mig till hos läkaren.

Så fint blev köket!

3 kommentarer:

  1. Fantastiskt fint. Vad du har varit duktig.
    Kraaaam

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Kul att se dina bilder. Vilken "barndomsresa" du har gjort, underbart = )
    PS. du har ett länkfel i din blogglista(den till Moni pysslar)DS
    Kram

    SvaraRadera
  3. ok tack har fixat till länkfelet.
    Ja jag har fått en helt annan syn på min pappa. Synd bara att jag inte kan prata med honom om det. Hur han har gjort , vad han har tänkt, om han har gjort allt själv, om han hade en mall.. Nu kan jag bara gissa..

    SvaraRadera